Image1\
Társadalmi szerepvállalás
PDF Nyomtatás E-mail

A DBH cégcsoport erejéhez mérten aktív társadalmi szerepvállalásra törekszik.  Kiemelten fontosnak tartjuk a szakmai, társadalmi és művészeti programok támogatását és ezek sikeres megvalósítását. Büszkék vagyunk rá, hogy hozzájárulhattunk az alábbi konferenciák és események megrendezéséhez.


Karácsonyi ajándékok a DBH-tól az Igazgyöngy Alapítvány megsegítésére - 2012. december 18. A DBH a karácsonyi levelezőlapok, az ünnepi ajándékba szánt borok címkéinek, valamint csokoládék csomagolásának megtervezésében az Igazgyöngy Alapítvány által pártfogolt gyermekek segítségét vette igénybe.

További információ

Összeköttetés - Pinczés József kiállítása a DBH Irodagalériában- 2012. október 8. A kiállítást csütörtökön 18 órakor Lesi Zoltán nyitja meg. Köszöntőt mond dr. Erdei Sándor, a DBH Group vezérigazgatója.

További információ

A 21. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny (2011/2012-es tanév) támogatója a DBH Investment Zrt.

Pályázni lehet műszaki, természettudományi, informatikai, környezetvédelmi, valamint matematikai területről bármilyen innovatív alkotással, találmánnyal, kutató vagy fejlesztő, ill. tudományos munka eredményével. A versenyen bármilyen egyéb versenyre vagy pályázatra készített pályamunkával, ill. műszaki alkotással is részt lehet venni.

További információ


2011 Workshop on Cyber Security and Global Affairs with focus on  International Cyber Security Governance, Human Factors, Policies, and Technologies - May 31 to Jun 2, 2011
Location: DBH Serviced Office, Budapest – H-1117, 2. Gábor Dénes u. – Infopark D

További információ

VI. Spin-off Planéta - 2011. június 1.
A DBH Group támogatásával került megrendezésre a VI. Spin-off Planéta a Magyar Spin-off és Start-up Egyesület vállalkozásépítési rendezvénye.  A korai fázisú high-tech cégek részére verseny illetve díj célja, hogy vonzó jövőképet vázoljon fel a fiatal generációk számára, újszerű vállalkozói attitűdöt, felelős gondolkodásmódot és kultúrát közvetítsen.

További információ

„ITTHON, OTTHON...”  címmel megnyílt Sütő Petre Rozália kiállítása a DBH Irodagalériában – 2011. május 19.
A DBH Serviced Office adott helyett Sütő Petre Rozália kiállításának az Infopark D épületében.

További információ

Gesztelyi Nagy Zsuzsa a debreceni Hal Köz Galériában „Lombok alatt otthon” címmel megnyílt kiállítását a DBH Group támogatta -2011. május 12.

További információ

Ubuntu Global Jam Budapesten a DBH Serviced Office épületében– 2011. április 5.
Az Ubuntu közösség 2011 áprilisának első hétvégéjén rendezte meg a Global Jam elnevezésű eseményt, melynek célja, hogy a helyi közösségek tagjai összeüljenek, és egy hétvégét az Ubuntu fejlesztésére szánjanak.  DBH Group a helyet biztosította jammelők számára.

További információ

A VI. Bencés Jótékonysági Bál - 2011 kiemelt támogatója a DBH Group – 2011. február 26.

További információ

Magyar EU-elnökségi fény- és lézershow Hágában – 2011. január 31.
A 2011-es EU-elnökségi kulturális rendezvénysorozat nyitó rendezvényeként nagyszabású lézer fényjátékot mutattak be Hága központjában a Grote Kerkben 2011. január 31-én. A helyszín Hága egykori központi temploma, mely jelenleg rendezvényközpontként működik. A fényjátékot a DBH Group támogatásával rendezték meg.

További információ